Despre avocat

   Cabinetul avocatului ,,Andrei Tarîța” este fondat în anul 2009 și activează pe piața avocaturii mai bine de 12 ani. Totodată, avocatul posedă o experiență de 20 ani de practică juridică, incluzând soluționarea litigiilor cale extrajudiciară, cât și pe calea judiciară de o diversă complexitate. Experiența acumulată permite orientarea operativă în varietatea de situații și identificarea soluțiilor optime pentru protejarea drepturilor și intereselor clientului.

Obiectivul nostru principal este acela de a oferi intotdeauna servicii juridice complexe si de calitate persoanelor fizice si juridice din Republica Moldova și din strainatate. Valorile si standardele etice dupa care ne ghidam în activitatea noastra sunt: servicii juridice ireprosabile, integritate profesionala, respectarea angajamentelor luate, respect, incredere reciproca si confidentialitate absoluta.

Cine caută protecție?

     Acum, reprezentarea intereselor în instanță este aproape principala activitate a oricărui avocat. Organizațiile, întreprinzătorii individuali solicită acest serviciu.  Însă, mai des, persoanele fizice caută protecția legală a drepturilor și intereselor într-o varietate de dispute: de la dispute în domeniul protecției consumatorilor cu vânzătorii, producătorii, antreprenorii până la dispute între cetățeni înșiși cu privire la probleme de moștenire, împărțirea proprietății, daune, etc.

Cabinetul avocatului “Andrei Tarîța” asigură protecția intereselor în instanțele de jurisdicție generală  și celor de arbitraj, sub forma unui set de servicii și activități juridice de la studierea documentelor prezentate, formarea unei poziții, pregătirea și depunerea documentelor procedurale la instanță, reprezentând drepturile și interesele clientului în instanțe până la executarea propriu-zisă a hotărârii judecătorești. Când se oferă asistență judiciară a drepturilor sub această formă, se obține cel mai bun rezultat pentru client. Importanța protejării drepturilor de către un avocat este că interesele clientului în instanță vor fi reprezentate de un profesionist cu experiență în desfășurarea proceselor în sine și cu experiența soluționării și chiar anticiparea rezultatului examinării litigiului.